02 september, 2007

Stöd Transtrands friskola

Föräldrarna i Transtrand i Torsby är beundransvärda. De startar sin skola helt utan kommunala pengar. De har fått alla tillstånd, men kommunen driver rättsprocess för att försöka trötta ut dem och få beslutet upphävt. Nu behöver de allt stöd de kan få.

Den som vill stödja dem kan sätta in pengar på Transtrands friskola i Nordea, kontonr: 1170 30 22 882.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för ditt stöd vi kämpar vidare

Sarah Edbom sa...

Jag är så glad för att du gör vad du kan för att hjälpa oss och att det inte bara är tomma ord. Tillsammans kan vi åstadkomma mycket.Kram från oss alla.

Stenberg sa...

Det verkar som om politiker i vissa partier är rädda för demokrati. Det visar sig bland annat i dels detta fallet och i frågan om vårdnadsbidrag. Demokrati för s-politiker är att politiker skall bestämma allt och men bara s-politiker. Att använda sig av lite direktdemokrati är helt främmande. Tänk om dom skulle välja något annat än det s förespråkar. Att ge människor möjligheten att själva få välja något annat välter hela deras system och då går inte deras världsbild ihop längre.

Men jag kan tala om för alla s-politiker att människor lever under olika förhållanden, har olika behov och önskemål.

Politikens uppgift är inte att få alla att välja samma utan ge dom flera lösningar att välja bland för att dom ska kunna hitta den lösning som passar dom bäst i deras unika situation för att få ihop sitt livspussel.

Man kan inte få mångfald med en gjutform!

Anonym sa...

Nu är det klart att vi får ha vår skola kvar med kommunala bidrag. Kommun driver inte ärendet vidare till kammarrätten. Här ska nu firas.